Zo mis je morgen geen moment van #Publiek16

Of je morgen nu in Gent in de Minard en de Bibliotheek zit, of gewoon thuis of op kantoor, je hebt geen excuus om niet op de hoogte te zijn van wat er op #Publiek16 allemaal gezegd en gedaan wordt. Daar zorgt ons socialmedia-team (Jo, Lobke en Kristof) voor. En jij ook natuurlijk.

hashtagHashtag #Publiek16

Deel je verhaal, ook online. Geef je mening, post foto’s en deel je ervaringen tijdens onze inspiratiedag met de hashtag #Publiek16. Welk sociaal netwerk je ook gebruikt. Wedden dat we tegen de middag Trending zijn?

logo_facebookFacebook

Op onze Facebook-pagina krijg je doorheen de dag de belangrijkste updates. Wat hebben we onthouden van de sprekers in de voormiddag? En uit de workshops in de namiddag? Achteraf kun je hier terecht voor een foto-impressie en de presentaties van alle sprekers.

logo_twitter Twitter

Kwetter mee over al het interessante dat je op #Publiek16 hoort. Voor al je vragen tijdens de Inspiratiedag, vermeld je gewoon @publiekcentraal, en onze twitteraars van dienst Jo en Kristof geven je tegen lichtsnelheden het juiste antwoord. We maakten trouwens ook een handig lijstje met alle sprekers die aantreden op #Publiek16. Keihandig om snel de juiste sprekers te vinden en te volgen.

logo_instagramInstagram

Publiek Centraal vind je op Instagram op Instagram.com/Publiekcentraal. Beleef de dag door de lens van onze medewerkster Lobke. En krijg sfeerbeelden te zien van zowel tijdens de lezingen en workshops als achter de schermen.

logo_storifyStorify

De hoogtepunten van Publiek16 over alle sociale media heen, verzamelen we op Storify. Ook doorheen de dag kun je op storify.com/publiekcentraal terecht voor een ‘social verslag’ dat zich constant updatet.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *