Categorieën
Facebook tips

Waarom zie ik berichten van andere Facebookpagina’s niet?

Als paginabeheerder volg ik ook andere Facebookpagina’s. Ik merk, tot mijn ergernis, dat ik op de startpagina altijd van dezelfde Facebookpagina’s posts krijg te zien. Het zijn er maar een handjevol en van de meeste andere pagina’s zie ik nooit een post. Ze posten nochtans regelmatig. Een idee hoe dit komt? *

Ook in je nieuwsoverzicht (startpagina) als paginabeheerder heb je bovenaan een knop Sorteren. Daar kun je kiezen tussen Topverslagen en Meest recent.

Meest recent, dat zijn alle berichten van pagina’s die je volgt. Topverslagen (de standaardinstelling), dat is een selectie die Facebook maakt op basis van de interactie die je hebt met die pagina’s: als je nauwelijks of nooit op die pagina’s reageert, verdwijnen hun berichten uit je overzicht.

Facebook pagina sorteren meest recent topverslagen

* Deze vraag werd gesteld tijdens de training+coaching Meer publiek met onze Facebook-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.