Verhalenmakers

Opleidingen

Van Storycanvas tot video

Storytelling voor social profit en overheid


Verhalenmakers

Els Ameloot

Els Ameloot is all round marketing consultant, strateeg, coach én tegelijk producer en regisseur van ondertussen honderden video’s voor talrijke organisaties en bedrijven (te bekijken op mov-i.be).

Els voegde vorig jaar het postgraduaat Digital Content & Journalism toe aan haar curriculum en is klaar voor de toekomst. Want traditionele marketing ligt ver achter ons: stop selling, start storytelling! ​

Rudy Pieters

Rudy Pieters is storyteller, schrijver en spreker. Als trainer en coach helpt hij organisaties hun eigen verhalen te vinden, zowel hun grote verhaal als hun vele kleine verhalen.

Een sterk verhaal brengt het publiek én de eigen medewerkers in beweging. Rudy leert organisaties technieken om zelf zo’n inspirerend verhaal te kunnen opbouwen en het te vertellen via alle beschikbare communicatiekanalen (online en offline).

Hij zet storytelling ook in om de missie, visie en strategie helder te krijgen, om organisaties te veranderen en vernieuwen en om de interne communicatie efficiënter te maken.

Zijn liefde voor verhalen ontdekte hij als journalist bij De Gentenaar, De Morgen, Knack en Radio 1. Hij schreef een boek over de diefstal van De Rechtvaardige Rechters en ontwikkelde een rondleiding over dat bijzondere verhaal. Sinds 2009 is hij consulent.