Categorieën
training+coaching Uncategorized

Twitter-training gaat naar Antwerpen en Leuven

De training+coaching Twitter voor beginners trekt volgend jaar naar Antwerpen en Leuven. Inschrijven voor Antwerpen kan vanaf nu. In Gent (volgende maand) zijn nog enkele plaatsen vrij.

g2o-twitter1Hoe vaak moeten we een tweet versturen? Wat zetten we op Twitter en wat op Facebook? Hoe weet ik hoeveel mensen onze berichten lezen? Moeten
we altijd een hashtag (#) gebruiken? Op dat soort vragen geeft Twitter voor beginners een antwoord.

In Leuven vindt de training+coaching begin 2014 plaats; de precieze dagen worden hier binnenkort bekend gemaakt. Voor Antwerpen liggen de datums al vast: 6 en 27 mei 2014. Inschrijven kan hier. In Gent vindt Twitter voor beginners volgende maand plaats. Daar zijn nog enkele plaatsen.

Meer dan een opleiding

Ook deze training+coaching is meer dan zomaar een opleiding. De training vertrekt van massa’s screenshots, van de Twitteraccounts van de deelnemers en van gelijkaardige organisaties. Via een checklist kan iedereen na de eerste sessie stap voor stap zijn Twitterberichten verbeteren. In die weken tussen beide sessies blijven we alle deelnemers volgen en coachen. Elke Twitteraccount krijgt ook een tussentijdse evaluatie.

Deze persoonlijke aanpak leverde al heel wat positieve reacties op, onder meer op LinkedIn.

In november starten nog twee trajecten. In Meten is weten (Brussel) leren de deelnemers de effecten meten van hun onlinecommunicatie (website, sociale media, nieuwsbrief) en daaruit conclusies trekken. De training+coaching Hoe schrijf ik een overtuigend persbericht? (Brussel) legt onder meer uit hoe lang een persbericht moet zijn, welke stijl men best hanteert en welke redacties je aanschrijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.