Publiek21 – 25 maart 2021

Werk je voor een organisatie in social profit of overheid? Ben je op zoek naar tips en voorbeelden om je communicatie te verbeteren? Schrijf je dan in voor Publiek21, dé inspiratiedag voor communicatie in social profit en overheid.

Publiek Centraal is met zijn jaarlijkse inspiratiedag al sinds 2014 de referentie voor communicatie in social profit en overheid. Op 25 maart 2021 vindt Publiek21 plaats, editie 2021 van de inspiratiedag.

Publiek21 Dado Van Peteghem

Experts en praktijkverhalen

Opnieuw krijgen de deelnemers er een mooie mix van experts en praktijkverhalen, over digitale communicatie, storytelling, sociale media, marketingstrategie, ambassadeurschap, community- en jongerenmarketing – en nog veel meer.

Een keynote-spreker met faam bijt de spits af.

De eerste naam maken we binnenkort hier bekend.

Livestream vol interactie

Publiek21 zal plaatsvinden in een bijzondere zaal waar alle sprekers hun sessies zullen brengen. Een videoteam zal al die sessies op een zeer dynamische manier in beeld brengen en livestreamen.

Alle deelnemers zullen dus alles in de beste kwaliteit kunnen volgen op hun scherm.

Een tweede team zal ervoor zorgen dat er meer dan ooit interactie mogelijk is tussen sprekers en deelnemers thuis of op kantoor en ook tussen deelnemers onderling. Een echt netwerkevent dus, ook online kan dat.

75 euro

Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven deel te nemen houden we de prijs zo laag mogelijk.

Deelnemen kost 75 euro voor social profit en overheid en 150 euro voor bedrijven.

500 deelnemers

De voorbije twee edities, Publiek19 en Publiek20, waren telkens met 500 deelnemers volzet. Dat was trouwens al weken voordien het geval.

Ook bij een online-event is het aantal plaatsen beperkt. Wacht dus niet te lang om je in te schrijven.