Publiek21 – 25 maart 2021

Werk je voor een organisatie in social profit of overheid? Ben je op zoek naar tips en voorbeelden om je communicatie te verbeteren? Schrijf je dan in voor Publiek21, dé inspiratiedag voor communicatie in social profit en overheid.

Publiek Centraal is met zijn jaarlijkse inspiratiedag al sinds 2014 de referentie voor communicatie in social profit en overheid. Op 25 maart 2021 vindt Publiek21 plaats, editie 2021 van de inspiratiedag.

Motivatiepsycholoog

Opnieuw krijgen de deelnemers er een mooie mix van experts en praktijkverhalen, over digitale communicatie, storytelling, sociale media, marketingstrategie, ambassadeurschap, community- en jongerenmarketing – en nog veel meer.

Een keynote-spreker met faam bijt de spits af.

De eerste naam is ondertussen bekend. Het is niet minder dan motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste (Universiteit Gent), bekend van zijn expertise rond de coronamaatregelen.

Inclusieve communicatie

De tweede spreker is Hanan Challouki (28), een van de grootste experts op het vlak van inclusieve communicatie en marketing.

Ondanks haar jonge leeftijd is al ver buiten de grenzen bekend. In 2018 rekende het Amerikaanse magazine Forbes haar al bij de dertig belangrijkste jonge marketingtalenten in Europa.

Verbal branding

Taaltovenaar Bavo Van Landeghem legt uit hoe je verbaal sterke merken krijgt.

Hij bespreekt enkele uitgesproken voorbeelden van hoe je met sterke teksten sterke merken bouwt. Niet wat je zegt, maar hoe je het zegt. En daar consistent in zijn. Zo krijg je verbaal sterke merken.

Instagram Stories

Communicatietrainer Delphine Van Belleghem heeft het over Instagram Stories.

Ze geeft handige hacks om Instagram Stories te maken die uitnodigen om te reageren. Je ontdekt hoe je mooiere stories maakt die de identiteit van je organisatie versterken en je publiek met je organisatie verbinden.

Livestream vol interactie

Publiek21 vindt in de studio’s van Moose-Stache in Gent, waar alle sprekers hun sessies live zullen brengen. Een videoteam zal al die sessies op een zeer dynamische manier in beeld brengen en livestreamen.

Alle deelnemers zullen dus alles in de beste kwaliteit kunnen volgen op hun scherm.

Een tweede team zal ervoor zorgen dat er meer dan ooit interactie mogelijk is tussen sprekers en deelnemers thuis of op kantoor en ook tussen deelnemers onderling. Een echt netwerkevent dus, ook online kan dat.

75 euro

Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven deel te nemen houden we de prijs zo laag mogelijk.

Deelnemen kost 75 euro voor social profit en overheid en 150 euro voor bedrijven.

500 deelnemers

De voorbije twee edities, Publiek19 en Publiek20, waren telkens met 500 deelnemers volzet. Dat was trouwens al weken voordien het geval.

Ook bij een online-event is het aantal plaatsen beperkt. Wacht dus niet te lang om je in te schrijven.

Ondertussen schreven zich meer dan 450 deelnemers in.

Je inschrijving annuleren kan kosteloos tot 28 februari 2021. Wie 1 tot 25 maart 2021 annuleert, betaalt de volledige inschrijvingssom.