Publiek20 – 10 maart 2020 in Gent

Publiek20, op 10 maart 2020 in de Gentse Vooruit, wordt opnieuw een dag vol inspiratie over hoe je meer publiek bereikt. Op de affiche staan meer dan 40 sessies: workshops, praktijkverhalen, demo’s, experts, 1 op 1-sessies en een keynotespreker met faam.

In de Vooruit verwachten we op 10 maart 2020 vijfhonderd deelnemers van organisaties uit alle sectoren van social profit en overheid. De inspiratiedag is al sinds midden januari helemaal uitverkocht.

Op de affiche staan tientallen sessies over digitale communicatie, storytelling, sociale media, marketingstrategie, ambassadeurschap, community- en jongerenmarketing – en nog veel meer.

Net zoals vorig jaar kun je inspiratie opdoen via verschillende formats: sessies met experts, workshops, praktijkverhalen van andere organisaties, demo’s van interessante tools, 1 op 1-sessies …

Fons Van Dyck

De keynote-spreker is niemand minder dan Fons Van Dyck, een van Belgiës belangrijkste communicatie-experts én bekroond auteur.

Bij de andere experts onder meer Freek Stevens over influencers, Tom Rumes over video’s maken met smartphone, en de Nederlander Danny Oosterveer over databedreven marketing.

Het volledige programma vind je vanaf eind januari op deze website.

5 themaruimtes

Publiek20 werkt opnieuw met themaruimtes, met een

Elke ruimte krijgt een eigen keynote en inspirerende praktijkverhalen.

Praktijkverhalen, demo- en 1 op 1-sessies

Publiek20 staat opnieuw synoniem voor praktijkverhalen. Meer dan twintig organisaties delen een concrete ervaring met communicatie in een van de themaruimtes.

De Concertzaal is de draaischijf van de inspiratiedag. Daar vinden niet alleen het onthaal, de lunch en de pauzes plaats, je kunt er ook de hele dag binnen- en buitenlopen om iets te drinken, te netwerken, een demosessie te volgen van Social Seeder of een vraag voor te leggen aan een expert in een van de vele 1 op 1-sessies.

Publiek20 is een initiatief van AmuseeVous, Cultuurconnect, Digiraf, FARO, I Like Media, Kortom, Mediaraven, Publiek Centraal, publiq, Shaved Monkey, Verhalenmakers en Vooruit, met de steun van de Stad Gent.

Wat is Publiek20?
Publiek20. Praktisch
Publiek20. Het programma
Publiek20. De deelnemers