Categorie├źn
training+coaching

Organisaties leren Twitter gebruiken

Steeds meer organisaties beperken zich niet langer tot Facebook. Ze willen ook Twitter inzetten om meer mensen te bereiken. Publiek Centraal speelt daarop in met een training+coaching Twitter voor beginners.

g2o-twitter1Hoe vaak moeten we een tweet versturen? Wat zetten we op Twitter en wat op Facebook? Hoe weet ik hoeveel mensen onze berichten lezen? Moeten
we altijd een hashtag (#) gebruiken? Op dat soort vragen geeft Twitter voor beginners een antwoord.

De training+coaching begint in Gent, op 15 en 31 oktober. Inschrijven kan hier. Als de vraag groot is, trekt Twitter voor beginners nadien naar andere provinciehoofdsteden.

Meer dan een opleiding

Ook deze training+coaching is meer dan zomaar een opleiding. De training vertrekt van massa’s screenshots, van de Twitteraccounts van de deelnemers en van gelijkaardige organisaties. Via een checklist kan iedereen na de eerste sessie stap voor stap zijn Twitterberichten verbeteren. In die weken tussen beide sessies blijven we alle deelnemers volgen en coachen. Elke Twitteraccount krijgt ook een tussentijdse evaluatie.

In november starten nog twee trajecten. In Meten is weten (Brussel) leren de deelnemers de effecten meten van hun onlinecommunicatie (website, sociale media, nieuwsbrief) en daaruit conclusies trekken. De training+coaching Hoe schrijf ik een overtuigend persbericht begint in Gent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.