Categorieën
training+coaching

Nog plaatsen voor Leuvense training+coaching Twitter

Twitter zit duidelijk in de lift. In oktober liet Twitter voor het eerst Facebook achter zich als belangrijkste sociale netwerk voor Amerikaanse tieners. En als het regent in de VS, druppelt het hier.

Schermafbeelding 2013-12-12 om 15.16.50

We hoorden onlangs op een workshop voor jeugdwerkers dat ook Vlaamse tieners Twitter aan het veroveren zijn, echt iets van het laatste jaar. En dan hebben we het niet alleen over oudere tieners maar ook over veertienjarigen.

We merken het zelf aan de groeiende belangstelling voor onze training+coaching Twitter voor beginners. De eerstvolgende begint over een maand, in Leuven. Daar zijn nog enkele plaatsen vrij.

Goesting om eraan te beginnen

Bij de vorige Twitter-opleiding, in Gent, was Katrien Joris van Danspunt, het Vlaamse steunpunt voor amateurdans, een van de deelnemers. Dankzij de opleiding, schreef ze onlangs op LinkedIn, “heb ik voor onze organisatie de eerste stappen in de twitterwereld durven zetten.” De training+coaching maakte de deelnemers “op een klare en duidelijke manier wegwijs in heel het gebeuren en deed ons goesting krijgen eraan te beginnen!”

Aan de Twitteraccount van Danspunt te zien is de goesting sindsdien zeker niet verminderd.

De volgende training+coaching-trajecten Twitter voor beginners vindt plaats op 14 januari en 6 februari 2014 in M, Leuven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.