Categorie├źn
inspiratiedag Publiek19

Nog een expert voor Publiek19: Karel Verhoeven, hoofdredacteur van De Standaard

Nog een topnaam voor Publiek19: Karel Verhoeven, hoofdredacteur van De Standaard. Het totale aantal experts deze inspiratiedag komt daarmee op tien, dubbel zoveel als vorig jaar.

Nog een topnaam voor Publiek19: Karel Verhoeven, hoofdredacteur van De Standaard. Het totale aantal experts deze inspiratiedag komt daarmee op tien, meer dan dubbel zoveel als vorig jaar.

Karel Verhoeven, hoofdredacteur van De Standaard sinds 2010, weet als geen ander hoe organisaties nieuws proberen te maken. Uit zijn verhaal op Publiek19, meteen na de keynote van Herman Konings, kunnen organisaties leren hoe ze de pers kunnen halen.

De Standaard Solidariteitsprijs

Hij zal ook iets vertellen over De Standaard Solidariteitsprijs, de jaarlijkse prijs die De Standaard organiseert voor campagnes uit social profit. Vorig jaar werd die gewonnen door 11.11.11.

Karel Verhoeven maakt deel uit van de jury en vertelt op Publiek19 waardoor de winnaars van de vorige jaren erbovenuit staken.

10 experts

Publiek19, die op 19 maart de hele Gentse Vooruit inpalmt, telt meer keuzemogelijkheden dan ooit. Meer workshops, meer praktijkverhalen, meer demosessies en dus ook meer experts.

Tien experts hebben we geprogrammeerd. Deze acht maakten we al bekend:

  1. Herman Konings (keynote – Theaterzaal)
  2. Karel Verhoeven
  3. Eric Goubin (Theaterzaal)
  4. Baldwin Van Gorp (Storytelling Room)
  5. Kel Wouters (Social Room)
  6. Herman Maes (Digital Room)
  7. Maike Somers (Experience Room) 
  8. Kaat Peeters (slot – Theaterzaal)

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor Publiek19 blijven hard gaan. Ondertussen zitten wel al aan meer dan 450 deelnemers. We zijn dus bezig aan de laatste vijftig tickets.

Alle praktische info vind je op deze pagina. Meteen inschrijven kan via deze link of de knop hieronder.

Publiek19 is een initiatief van AmuseeVous, Cultuurconnect, Digiraf, FARO, I Like Media, Kortom, Mediaraven, Publiek Centraal en publiq, met de steun van de Stad Gent en De Standaard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.