Categorieën
leden

Lidmaatschap Publiek Centraal is voortaan gratis

Goed nieuws. Zeer goed nieuws zelfs. Het lidmaatschap van Publiek Centraal is voortaan helemaal gratis. De voordelen zitten nu in de tarieven verrekend. Alleen leden krijgen toegang tot alle diensten van Publiek Centraal 
Training Facebook Publiek Centraal

Lid worden houdt geen enkele verplichting in en is helemaal gratis.

Het belangrijkste voordeel: alleen als lid krijg je toegang tot alle diensten van Publiek Centraal. Alle opleidingen bijvoorbeeld zijn enkel voor leden toegankelijk.

Daarnaast krijg je flinke korting voor activiteiten die wel voor niet-leden toegankelijk zijn. Dat is vooral interessant voor de jaarlijkse inspiratiedag.

Duidelijker tarieven

Vroeger konden ook niet-leden opleidingen volgen bij Publiek Centraal. Leden kregen dan een mooie  korting. Die korting hebben we nu in de nieuwe tarieven verrekend.
Er is nu één tarief per opleiding. Dat is een stuk overzichtelijker.

Dubbel zoveel coaching

Alleen voor de open training+coaching blijft het tarief 200 euro, maar daar hebben we de uren online coaching die elke deelnemer krijgt, verdubbeld, van 1 naar 2 uur.

En organisaties die binnen de twaalf maanden viermaal een medewerker inschrijven voor een opleiding, krijgen de vierde opleiding gratis.

Andere voordelen van het lidmaatschap zijn onder meer:
  • gratis toegang tot alle online coachinggroepen,
  • maandelijkse nieuwsbrief vol praktische tips.

Meer informatie vind je hier. Lid worden duurt maar 1 minuut en kun je ook via de knop hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.