I Like Webschrijven

In deze opleiding starten we met de basis: wie, wat, waar en waarom zet je een professionele blog in? Met een sterke strategie gaan we vervolgens aan de slag om je eigen blogposts te schrijven.

Bloggen voor je zaak, het is zowat de sterkste manier om je online aanwezigheid als bedrijf of organisatie te versterken! Je verhoogt je positie in Google, je maakt unieke content voor je sociale media kanalen én je overtuigt potentiële klanten van je expertise.

In deze opleiding starten we met de basis: wie, wat, waar en waarom zet je een professionele blog in? Met een sterke strategie gaan we vervolgens aan de slag om je eigen posts te schrijven.

Je leert niet enkel de inhoud bepalen van je blogpost maar ook de tips en tricks om te schrijven voor een publiek dat je teksten op een schermpje leest. Een digitaal publiek leest namelijk heel anders dan iemand die de krant leest…

Voor wie?

  • uitvoerende medewerkers, vrijwilligers
  • social profit, overheid, bedrijven
  • beginners

Voorkennis

Geen.

Resultaten

Na deze dag kan je helemaal aan de slag om webteksten te schrijven die gelezen worden én die jouw vooropgestelde doel bereiken.

Aanbieder

Dit is een opleiding van I Like Media.

Lesgever

Evelien Standaert.

Wanneer?

2 mei 2019, van 9.30 tot 16.30 uur.

Waar?

Wegwijzer, Beenhouwersstraat 9, 8000 Brugge.

Kostprijs en inschrijven

240 euro + 21 procent btw = 290,40 euro.

Inbegrepen:

  • lunch
  • slides

Inschrijven via I Like Media.

BewarenBewaren