I Like LinkedIn

We vergroten ons netwerk en gaan op zoek naar professionele connecties op verschillende manieren. Je leert ook goede updates of artikels maken. Daarna gaan we aan de slag met LinkedIngroepen en LinkedInpagina’s.

LinkedIn is véél meer dan een rekruteringskanaal. Het is hét netwerkkanaal bij uitstek om jouw organisatie én jezelf online te profileren. In deze dagopleiding leert communicatietrainer Elien Vanhaesebroeck je echt alle mogelijkheden van LinkedIn.

We vertrekken vanuit het LinkedInprofiel, want de profilering van jouw organisatie is afhankelijk van z’n ambassadeurs, en dus van jou als medewerker. Je leert stap voor stap je profiel te optimaliseren zodat het meer wordt dan je online CV. Meer nog: na deze opleiding heb ook jij een ‘All Star’ profiel!

We vergroten ons netwerk en gaan op zoek naar professionele connecties op verschillende manieren. Je leert ook goede updates of artikels maken.

Daarna gaan we aan de slag met LinkedIngroepen en LinkedInpagina’s. Hoe je deze tools inzet in je communicatie? Je ziet het in deze dagopleiding!

Voor wie?

  • leidinggevende medewerkers, uitvoerende medewerkers, vrijwilligers
  • social profit, overheid, bedrijven
  • beginners

Voorkennis

Je hebt al een LinkedIn-profiel.

Resultaten

Na deze opleiding heb ook jij een ‘All Star’ profiel! Je hebt ook inzicht in hoe groepen en pagina’s op LinkedIn werken.

Aanbieder

Dit is een opleiding van I Like Media.

Lesgever

Elien Vanhaesebroeck.

Wanneer?

18 juni 2019, van 9.30 tot 16.30 uur.

Waar?

Zaelput, Zavelput 67, 9040 Gent.

Kostprijs en inschrijven

240 euro + 21 procent btw = 290,40 euro.

Inbegrepen:

  • lunch
  • slides

Inschrijven via I Like Media.

BewarenBewaren