I Like Instagram

Instagram heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers en is een van de snelst groeiende sociale netwerken van het moment. Ook voor jouw organisatie of bedrijf biedt deze app om foto’s en video’s te bewerken en te delen heel wat mogelijkheden.

Instagram heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers en is een van de snelst groeiende sociale netwerken van het moment. Een meerderheid van de twintigers en dertigers in Vlaanderen gebruikt het actief.

Ook voor jouw organisatie of bedrijf biedt deze app om foto’s en video’s te bewerken en te delen heel wat mogelijkheden. In deze dagopleiding zet onze communicatietrainer Kristof D’hanens je op weg om gelanceerd te geraken op Instagram.

De nadruk ligt op praktijk: Je leert hoe je goede foto’s maakt en bewerkt met de tools van Instagram én met de externe app Snapseed. Je maakt ook kennis met heel wat uitbreidingsapps als Boomerang, Layout, Instrafitter en Swipeable.

Eens je de functies onder de knie hebt, denk je na over hoe je Instagram integreert in je communicatiestrategie. Om je op weg te helpen, inspireren we je met een pak voorbeelden uit binnen- en buitenland.

Voor wie?

  • uitvoerende medewerkers of vrijwilligers
  • social profit, overheid, bedrijven
  • beginners, semi-gevorderden

Voorkennis

Je zet je eerste passen op Instagram, of hebt al een account op Instagram, en je hebt misschien al ooit eens wat foto’s gepost voor je organisatie, maar zonder veel strategie. Met deze opleiding wil je echt gelanceerd geraken.

Resultaten

  • Je leert hoe je tijdlijnfoto’s en stories maakt, bewerkt en post, hoe je actief interactie uitlokt en opzoekt op Instagram en hoe je een duurzame strategie uitbouwt voor je account. Hoe maak je een sjabloon?
  • Hoe maak je succesvolle berichten en wervende onderwerpregels?
  • Hoe plan je je nieuwsbrief best in? Hoe maak je de nieuwsbrief zo persoonlijk mogelijk?
  • En hoe interpreteer je de statistieken achteraf?

Aanbieder

Dit is een opleiding van I Like Media.

Lesgever

Kristof D’hanens.

Wanneer?

16 mei 2019, van 9.30 tot 16.30 uur.

Waar?

Wegwijzer, Beenhouwersstraat 9, 8000 Brugge

Kostprijs en inschrijven

240 euro + 21 procent btw = 290,40 euro.

Inbegrepen:

  • lunch
  • slides

Inschrijven via I Like Media.

BewarenBewaren