Categorieën
training+coaching

Hoe schrijf je een overtuigend persbericht?

Wat aandacht van de krant, van radio, televisie of een nieuwssite is voor veel organisaties meer dan welkom, vaak zelfs cruciaal. Hoe overtuig je nu redacties om aandacht aan jou te besteden? Via de training+coaching Hoe schrijf ik een overtuigend persbericht? leert Publiek Centraal je de knepen. De trainer en coach is een oud-journalist.

krant

Hoe lang moet een persbericht zijn? Welke stijl hanteer ik? Welke kop heeft het meeste effect? Waar vind ik adressen van redacties en journalisten? Stuur ik een persbericht alleen via e-mail? Hoe vaak mag je een redactie lastig vallen?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze training+coaching. De eerste sessie vindt plaats in Brussel, op 12 november, de tweede twee weken later, op 28 november. Inschrijven kan hier.

Coaching tussen beide sessies

Ook deze training+coaching is meer dan zomaar een opleiding. De training, die door oud-journalist  Rudy Pieters wordt gegeven, vertrekt van de praktijk van non-profitorganisaties (cultuur, sport, jeugd, zorg, toerisme, onderwijs, ngo’s, politieke partijen, overheid…). Via een checklist kan iedereen na de eerste sessie stap voor stap zijn persberichten verbeteren. In de weken tussen beide sessies blijven we alle deelnemers volgen en coachen.

Andere training+coaching-trajecten dit najaar zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.