Categorieën
training+coaching

Hoe maak je een digitale nieuwsbrief met Mailchimp?

mailchimp_mailingSteeds meer organisaties gebruiken Mailchimp voor hun digitale nieuwsbrief. Het is niet alleen gratis, het levert ook prachtige nieuwsbrieven op.  Met op de koop toe heldere grafiekjes van hoeveel mensen je nieuwsbrief lezen.

Volgend jaar leer je er alles over in de nieuwe training+coaching van Publiek Centraal.

E-mailadressen verzamelen

Meer publiek met onze digitale nieuwsbrief (Mailchimp), op 5 en 26 juni in Gent, legt uit hoe je een digitale nieuwsbrief met Mailchimp maakt, welk sjabloon het best bij je organisatie past, hoe foto’s het best tot hun recht komen en hoe je een doeltreffende tekst schrijft.

Je leert hoe je de statistieken van elke nieuwsbrief moet lezen en wat mag en niet mag bij het verzamelen van e-mailadressen.

De trainer/coach van dienst is communicatie-expert Kristof D’hanens (Mediaraven,iLikeMedia).

Ook nu besteden we bijzonder veel aandacht aan de nazorg. De training valt uiteen in twee sessies. In de weken tussen beide sessies blijven we alle deelnemers volgen en coachen.

Inschrijven voor Meer publiek met onze digitale nieuwsbrief (Mailchimp) kan hier.

5 reacties op “Hoe maak je een digitale nieuwsbrief met Mailchimp?”

Pieter,

Als dat een sjabloon in Mailchimp is, is dat uiteraard geen probleem. We zullen het op 5/6 onder andere over templates en zo hebben. Dan hebben we meteen een ervaringsdeskundige aan tafel zitten 🙂

Helaas is de syllabus nog niet beschikbaar.
Wel worden we vanaf april een ledenorganisatie. Leden zullen het hele jaar door coaching kunnen krijgen voor alle topcis waarvoor we ook training aanbieden. De kans bestaat dat daar ook Mailchimp bij zit. Zou dat je probleem oploissen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.