Categorieën
training+coaching

Hoe krijgen we meer publiek met onze Facebook-pagina?

Meer publiek met onze Facebook-pagina: dat wordt de eerste training+coaching van Publiek Centraal. Het wordt veel meer dan zomaar een opleiding. De training bestaat uit twee sessies, op 28 mei en 20 juni in het MIAT in Gent. In de weken daartussen krijg je coaching. 

facebook logoHoe maak ik dat meer mensen de berichten op onze Facebook-pagina leuk vinden en erop reageren? Is het belangrijk dat veel mensen onze pagina leuk vinden?

Hoe vaak moeten we iets op onze pagina zetten? En wanneer precies? En wat precies? Hoeveel mensen zien onze berichten echt? Hoe krijgt onze organisatie meer publiek via onze Facebook-pagina?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord in de training+coaching Meer publiek met onze Facebook-pagina. Die valt uiteen in twee (namiddag)sessies: op dinsdag 28 mei en donderdag 20 juni 2013, telkens in het MIAT in Gent. Alle details over de opleiding vind je hier. Inschrijven doe je hier.

Veel aandacht voor nazorg

Een opleiding bij Publiek Centraal is veel meer dan zomaar een opleiding. We besteden bijzonder veel aandacht aan de nazorg. Tussen beide trainingssessies blijven we alle deelnemers volgen en coachen.

Elke opleiding van Publiek Centraal bestaat daarom uit 4 delen: een screening vooraf door de trainer/coach, twee sessies intensieve training met de nadruk op praktijkvoorbeelden en oefeningen, en in de weken daartussen coaching.

Bij de coaching kan de deelnemer met zijn vragen en problemen terecht bij de trainer/coach via mail, chat, videoconferentie en telefoon. En een handige checklist zet de deelnemer al vanaf de eerste dag na de eerste trainingssessie op weg. Meer over de training+coaching-methode van Publiek Centraal vind je hier.

Vanaf september komen er nog een hele reeks andere training+coaching-trajecten, onder meer rond communicatiestrategie, publieksonderzoek, brainstorming voor nieuwe communicatie-ideeën, het schrijven van een overtuigend persbericht, Twitter voor beginners, Twitter voor gevorderden en zoekmachineoptimalisatie (hoe vinden meer mensen onze website).

Welke andere onderwerpen moeten nog aan bod komen in de training+coaching-trajecten van Publiek Centraal?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.