Categorieën
training+coaching

Facebook-training in Leuven

De training+coaching Meer publiek met onze Facebookpagina komt in september naar Leuven. In Gent was de opleiding al na twee weken volzet.

facebook logoIn Leuven krijgt Meer publiek met onze Facebookpagina onderdak in het museum M. De eerste sessie vindt plaats op dinsdag 3 september, de tweede op donderdag 26 september. Inschrijven kan hier.

Coaching inbegrepen

Publiek Centraal besteedt bij zijn opleidingen bijzonder veel aandacht aan de nazorg. Vooraf screenen we de Facebookpagina’s van de deelnemers. In de weken tussen beide sessies blijven we alle deelnemers volgen en coachen.

Elke, de communicatiemedewerker van vtbKultuur, is een van de 21 deelnemers aan dezelfde opleiding die nu in Gent loopt en al na twee weken volzet was. “Echt op maat,” schreef ze ons over de eerste sessie, “dat miste ik bij andere trainingen die ik al over sociale media gevolgd heb. Ik heb het gevoel dat ik nu veel concreter aan de slag kan. En dat was wat ik nodig had.”

Twitter voor beginners

Vanaf september komen er nog een hele reeks andere training+coaching-trajecten bij, onder meer rond communicatiestrategie, publieksonderzoek, brainstorming voor nieuwe communicatie-ideeën, het schrijven van een overtuigend persbericht, Twitter voor beginners, Twitter voor gevorderden en zoekmachineoptimalisatie (hoe vinden meer mensen onze website). De komende weken meer vind je hierover details op deze website en via de nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.