Categorieën
inspiratiedag Publiek16

Derde grote naam voor Publiek16: digitaal expert Dado Van Peteghem

De derde grote naam voor Publiek16 is Dado Van Peteghem. Hij is een van de grote digitale experts in ons land. Samen met Sihame El Kaouakibi en Karen Bertrams zet hij de bakens uit voor onze inspiratiedag.

Dado Van Peteghem

Dado Van Peteghem, een veelgevraagd gastdocent en spreker, is expert in duurzame digitale, sociale en mobiele strategieën voor bedrijven en organisaties. In 2009 richtte met Jo Caudron consultancybedrijf DearMedia op. Dat werd vorig jaar de basis van Duval Union Consulting, dat onder meer Colruyt Group, Torfs, Sanoma en De Persgroep onder zijn klanten mag rekenen.

Vorig jaar publiceerde hij samen met Jo Caudron het boek Digital Transformation bij Lannoo.

Bertrams en El Kaouakibi

Daarmee zijn de namen van alle hoofdsprekers bekend. Karen Bertrams, die in Nederland furore maakt met innoverende jongerenprojecten, bijt op 15 maart de spits af. Sihame El Kaouakibi, de met prijzen overladen vrouw achter het Antwerpse stadsproject Let’s go urban, mag  Publiek16 afsluiten.

Morgen en overmorgen maken we bekend welke praktijksessies Publiek16 allemaal in petto heeft. We geven nu al mee dat die sessies op maar liefst 6 locaties doorgaan, 3 in de Minardschouwburg en 3 in de stadsbibliotheek vlakbij.

Inschrijvingen vanaf dinsdag

De inschrijvingen voor Publiek16 beginnen dinsdag (2 februari). Het aantal plaatsen is beperkt tot 200. Wie er zeker bij wil zijn, kan via de knop hieronder zijn gegevens achterlaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.