Categorieën
Geen categorie

De eerste spreker voor Publiek20: Freek Stevens over influencers

De eerste spreker voor Publiek20 is bekend: Freek Stevens. De influencer-expert geeft zijn keynote in de socialemediazaal van I Like Media. 

Denk je bij het woord influencers spontaan aan bikini-babes op parelwitte stranden en vloggers die nieuwe gadgets promoten? Kijk dan eens verder dan de clichés en ga op zoek naar de influencers die in jouw organisatie ongetwijfeld ook aanwezig zijn. 

Freek Stevens kadert wat het verschil is tussen een influencer en een ambassadeur of advocate en hoe je ervoor kunt zorgen dat je collega’s, klanten, bestuurders … elk op hun manier hun netwerk kunnen beïnvloeden (online én offline) om zo de boodschap van je organisatie op een heel authentieke manier verspreid te krijgen. 

Digital marketeer

Freek vond zijn liefde voor sociale media als stafmedewerker bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. De skills die hij daar ontwikkelde, schaafde hij bij tijdens jobs voor andere jeugdbewegingen en CM-Midden Vlaanderen.

Naast zijn passie voor non-profit verruimde hij zijn horizonten in de privé als digital marketeer bij Invisible Puppy en Punchline. Sinds december 2019 is hij community manager van Zwijgen is geen optie. Alsof hele dagen op Facebook zitten nog niet genoeg is helpt hij als kernlid mee de community van VLCM te ondersteunen.

Al 220 inschrijvingen

Publiek20 vindt plaats op 10 maart 2020 in de Gentse Vooruit. De inspiratiedag palmt het hele gebouw in.

De inschrijvingen gaan harder dan ooit. Nog voor één naam was bekendgemaakt, kwamen al 220 inschrijvingen binnen.

Dat betekent dat de inspiratiedag al bijna voor de helft volzet is. Wellicht zijn alle 500 plaatsen nog voor het eind van dit jaar de deur uit. Publiek19 was ook al geruime tijd van tevoren uitverkocht.

Themazalen

Net zoals op Publiek19 zijn er verschillende themazalen, elk met een eigen keynotespreker, eigen praktijkverhalen en pratijksessies. De thema’s zijn sociale media (curator: I Like Media), digitaal (Digiraf), jongeren (AmuseeVous), beleving (Cultuurconnect), storytelling (Verhalenmakers) en communicatiestrategie.

Freek Stevens geeft dus de keynote in de socialemediazaal van I Like Media.

Publiek20 is een initiatief van AmuseeVous, Cultuurconnect, Digiraf, FARO, I Like Media, Kortom, Mediaraven, Publiek Centraal, publiq, Verhalenmakers en Vooruit, met de steun van de Stad Gent.

De vroegboekkorting loopt nog tot 20 oktober. Inschrijven kan via deze pagina.