Categorieën
Publiek15

Bedankt, publiek van Publiek15!

Publiek centraal, dat nemen we letterlijk. Ook bij ons gaat het op de eerste plaats om ons publiek, om al die organisaties en overheden die we helpen op hun beurt hun publiek te bereiken. Het doet daarom bijzonder veel deugd dat ons publiek dinsdag zeer tevreden was na Publiek15.

We waren al bijzonder blij dat er dit jaar weer zoveel volk was ingeschreven voor de inspiratiedag, bijna 200 man. En ze hebben ons dinsdag in Leuven, in Het Depot en in M, opnieuw geïnspireerd, met hun vragen, hun reacties nadien, alleen al door hun aanwezigheid.

Schermafbeelding 2015-03-27 om 10.04.23

We hadden dinsdagavond al het gevoel dat veel mensen tevreden naar huis zijn gegaan. Op Twitter zeiden verschillende deelnemers dat ook met zoveel woorden.


Uit de voorlopige resultaten van onze enquête blijkt nu dat die eerste indruk klopt. Veel hoge scores voor sprekers, thema’s en sfeer. En veel mensen die aangeven dat ze wellicht ook naar Publiek16 komen.

Indrukwekkend programma

We krijgen ondertussen ook mails die deugd doen. Deze ochtend vonden we deze in onze mailbox:

“Bedankt voor de inspiratie en de puike organisatie! Het was een indrukwekkend programma, en de verwachtingen werden meer dan ingelost. Altijd fijn om (heel af en toe; zie besparingen en dus nog maar zeeeer weinig opleidingsbudget…) over de muren van sectoren en instellingen heen nieuwe praktijken en denkbeelden aangereikt te krijgen.”

Voor dit soort mails doen we het!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.