Categorieën
inspiratiedag Publiek15

Inschrijvingen voor Publiek15 zijn gestart

Alle namen voor Publiek15 zijn bekend! Onder meer Marc Michils, Guido Everaert en Ilja De Coster komen 200 organisaties en overheden inspireren om meer publiek te bereiken. De inschrijvingen zijn zopas van start gegaan.

1597845_293353160820222_2022560628_o-2

De jaarlijkse inspiratiedag van Publiek Centraal biedt organisaties en overheden uit tal van sectoren tonnen inspiratie om meer publiek te bereiken. Het thema van Publiek15 is Meer geld, meer publiek. Dat betekent dat er veel (maar niet alle) aandacht gaat naar manieren om centen te vinden. En ook hoe je daarmee de band met je publiek kunt versterken.

26 sprekers

Net zoals vorig jaar zijn er drie hoofdsprekers. Marc Michils (Kom op tegen Kanker, ex-Saatchi & Saatchi), Guido Everaert (Storytelling) en Ilja De Coster (expert fondsenwerving).

In de twintig namiddagsessies vol praktijkvoorbeelden gaat veel aandacht naar crowdfunding, met sprekers van crowdfundingplatformen en van organisaties die ermee aan de slag zijn gegaan. Ook andere vormen van financiering krijgen aandacht.

Verschillende sessies draaien rond de vraag hoe je een non-profitorganisatie als een (converserende) onderneming doet draaien. En tot slot een reeks sessies rond sociale media, mediatraining, vrijwilligerswerking en ledenwerving.

Publiek15 vindt plaats op 24 maart in Leuven, in de voormiddag in Het Depot, in de namiddag in M. Het aantal plaatsen is beperkt. Wie vóór 16 februari boekt, betaalt slechts de helft van de prijs. Inschrijven via www.publiek15.be of de knop hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.