Categorieën
Publiek14

Al meteen 4 inschrijvingen per uur voor Publiek14

Eindelijk! We konden zelf ook niet meer wachten: de inschrijvingen voor Publiek14, de inspiratiedag van Publiek Centraal, zijn gisteren van start gegaan.
Schermafbeelding 2014-01-16 om 10.59.59
Publiek14 vindt plaats op maandag 24 maart in de Minardschouwburg in Gent.

Het thema dit jaar is Minder geld, meer publiek. Minder geld: voor veel organisaties zeer herkenbaar. En toch meer publiek: een kwestie van efficiëntie en creativiteit dus – daar gaat het op Publiek14 vooral over.

Twintig inspirerende sprekers en praktijkvoorbeelden hebben we samen met jullie gezocht. Onder meer Tom Palmaerts (foto boven), Bert Van Wassenhove (foto onder), Huis van Alijn, de Koning Boudewijnstichting, de Vooruit, de Football+ Foundation, M en Cultuurnet.

Reyers Laat

Bert Van wassenhove trendwatcher 3En we zijn maar wat blij dat we dokter Luc Colemont van Stop Darmkanker al hadden vastgelegd want de man is de laatste dagen niet meer weg te slaan uit de media (het fragment uit Reyers Laat over de poepsimpele mascaratest heeft er al een flinke tournee op de sociale media op zitten). Hij dankt zijn alomtegenwoordigheid aan zijn heldere, efficiënte communicatie.

Inschrijven voor Publiek14 kan hier.

Wacht best niet te lang. Het aantal plaatsen in de Minard is beperkt (ja, het wordt gezellig!). De voorbije dagen registreerden zich maar liefst 112 mensen. De meesten zijn zich nu aan het inschrijven. Net even gecheckt: er komen  gemiddeld 4 inschrijvingen per uur binnen.

Wie voor 31 januari inschrijft, geniet 40 procent korting.

2 reacties op “Al meteen 4 inschrijvingen per uur voor Publiek14”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.