Categorieën
tips Twitter

3 tips om snel veel volgers te krijgen op Twitter

Van veel organisaties zit een belangrijk deel van het publiek op Twitter. Een Twitteraccount voor je organisatie loont dus. Drie manieren om snel veel volgers te krijgen.

twitter-cartoon-8

1. Volg de Twitteraccounts van mensen of organisaties die interessant kunnen zijn voor je eigen organisatie (maar doe dat met mate). Die account krijgt daarvan meteen een melding. De kans is groot dat de beheerder dan even gaat kijken naar je account en als er voldoende raakpunten zijn je eveneens gaat volgen.

2. Waar vind je Twitteraccounts die interessant kunnen zijn voor je eigen organisatie? Ga kijken bij de volgers van Twitteraccounts van verwante organisaties.

3. Vermeld in je bericht af en toe de (Twitter)naam van iemand die in je bericht geïnteresseerd kan zijn, zeker als dat iemand is met een groot netwerk. Door de vermelding krijgt die persoon of organisatie meteen een signaal. Als die je tweet interessant vindt, bestaat de kans dat die je gaat volgen, en ook dat die je bericht retweet.

Deze en andere tips krijg je in de training+coaching Twitter voor beginners, op maat van organisaties en overheden. De volgende opleiding vindt plaats op 13 januari en 12 februari 2015 in Gent.

2 reacties op “3 tips om snel veel volgers te krijgen op Twitter”

Beste, Ik ben bestuurslid van Davidsfonds Merchtem en ik heb de opleiding facebook gevolgd op 21 juni 2014 te Strombeek-Bever. Ik heb niet gereageerd op de mail van Rudy Pieters om mij te kunnen aansluiten op het forum waarop Davidsfondsleden kunnen vragen stellen en ook antwoorden vinden. Is het mogelijk dit alsnog te doen? Dank bij voorbaat. Mvg, Pascale Leleu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.